NYHET! Bringebærdrøm 260 g
Bringebærdrøm er en helt ny kake som vi er veldig stolte av. Denne kaken har våre produktutviklere laget med utgangspunkt i en ide om en saftig lagkake med ulike fyll.
Kaken består av 3 lag. Øverst og nederst finner du saftig og smakfull sjokoladekakebunn. Men i midten finner du det spennende smakfulle laget med flere fyll – her finner du både en nydelig frisk bringebærgele og en myk saftig vaniljekrem. Produktet innholder følgende allergener: hvetemel, egg, helmelk og soyalecitin.Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining.
Bringebærdrøm 260 g er merket med holdbarhetsdato på emballasjen.
Miljøbringebærdrøm
NYHET! Sjokodrøm 260 g
Sjokodrøm er en helt ny kake i samme familie som Bringebærdrøm.
Kaken består av 3 lag. Øverst og nederst finner du saftig og smakfull sjokoladekakebunn. Men i midten finner du det spennende smakfulle laget med flere fyll – her finner du både en nydelig søt sjokoladekrem og en myk saftig vaniljekrem. Produktet innholder følgende allergener: hvetemel, egg, helmelk og soyalecitin.Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining.
Sjokodrøm 260 g er merket med holdbarhetsdato på emballasjen.
NYHET! Pasjonsdrøm 260 g
Pasjonsdrøm er også en lagkake med et spennende fyll. I midten finner du det spennende smakfulle laget med flere fyll – her finner du både en nydelig frisk pasjonsfruktkrem og en myk saftig vaniljekrem.
Kaken består av 3 lag. Øverst og nederst finner du saftig og smakfull sjokoladekakebunn. Produktet innholder følgende allergener: hvetemel, egg, helmelk og soyalecitin.Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining.
Pasjonsdrøm 260 g er merket med holdbarhetsdato på emballasjen.
Miljøpasjonsdrøm1