NYHET! Drømmesvele/American pancake
Likheten mellom svele og american pancake er stor, de ligner både i størrelse, konsistens og smak. Over 800.000 nordmenn utvandret til Amerika fra 1825 til 1920. Det er lett å tenke seg at bakstekjerringene fra Vestlandet tok med seg oppskrift og tradisjonen med svelebaking over til sitt nye hjemland. Den gode svelesmaken kunne nok hjelpe på lengselen etter gamlelandet. Og svele omtales av amerikanere som “The Mother of All Pancakes”.
Mens tradisjonelle sveler ombord i ferjene på Vestlandet ble servert med smør og sukker, er det lønnesirup som brukes sammen med american pancakes. Det er verdt å teste sveler på amerikansk vis med lønnesirup. Prøv den også sammen med bacon, det smaker utrolig godt!Produktet innholder følgende allergener: kulturmelk, hvetemel, egg. Produktet inneholder ikke: nøtter, peanøtter.Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining.
Drømmesvele er holdbar 6 måneder i frysmerket med holdbarhetsdato som frysevare på emballasjen. Etter at produktet er tint er holdbarhet i romtemperatur 12 dager.

BESTILL I NETTBUTIKK >>

Layer16
Layer17