NYHET! Turlefse med kanel
Bringebærwhoopie
Turlefsen består av et takkestekt brød med en helt spesiell smørkrem gjør at vår lefse passer spesielt godt som matpakke til både store og små.
Finnes med 2 typer smørkrem, en med kanel og en uten.
Vi setter råvarene i fokus, – og søker å utnytte råvarenes egenskaper og rene smaker for å gi deg som forbruker den beste smaksopplevelsen. Produktet innholder følgende allergener: hvetemel, melk, kjernemelkspulver, egg, soyalecitin, og soyamel.
Produktet inneholder ikke: nøtter, peanøtter. Produktet er foliepakket, og leveres i kartong. Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining.
Turlefse er merket med holdbarhetsdato på emballasjen.
Miljøbilde1
Miljøbilde2
NYHET! Turlefse smurt
Bringebærwhoopie

Turlefsen består av et takkestekt brød med en helt spesiell smørkrem gjør at vår lefse passer spesielt godt som matpakke til både store og små. Produktet leveres også med smørkrem uten kanel.

Produktet innholder følgende allergener: hvetemel, melk, kjernemelkspulver, egg, soyalecitin, og soyamel. Produktet inneholder ikke: nøtter, peanøtter.

Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining. Turlefse er merket med holdbarhetsdato på emballasjen.