NYHET! Bringebærwhoopie
Bringebærwhoopie
Whoopie er en myk kakebolle. En liten, rund sjokoladekake som er delt i to og har smakfullt fyll i midten. Den smuler ikke, og kan derfor spises hvor som helst.
Først utviklet vi dette produktet for Drømmebakeriet. Senere fant vi ut at det eksisterer et tilsvarende produkt i USA, kalt whoopie. Vi likte navnet, og tok det derfor med oss. Vår bringebærwhoopie er fylt med en luftig, smakfull og frisk krem med bringebær. Produktet innholder følgende allergener: hvetemel, egg, fløte, melkesyrekultur, skummet melk, soyalecitin og melkepulver. Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining. Bringebærwhoopie er holdbar 12 uker i kombinasjon frys – tin, hvorav 6 uker ved romtemperatur.
Miljøbilde1
Miljøbilde2
NYHET! Sjokoladewhoopie
whoopie

I følge Wikipedia er «whoopie pies» et amerikansk bakverk med opprinnelse fra New England på 1800-tallet. Statene Pennsylvania, New Hampshire, Maine og Massachusetts hevder alle å være whoopiens hjemsted. Navnet var opprinnelig hucklebucks eller creamy turtles, men arbeidere og bønder pleide å rope «whoopie!» hvis de fant en slik godsak i lunsjboksen sin, og slik oppsto dagens navn.
Vår sjokoladewhoopie er alle sjokoholikeres drøm. Den smakfulle sjokoladebollen er fylt med luftig sjokoladekrem.

Produktet innholder følgende allergener: hvetemel, egg, eggeplommer, skummet melk, soyalecitin, og melkepulver.
Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining. Sjokoladewhoopie er holdbar 12 uker i kombinasjon frys – tin, hvorav 6 uker ved romtemperatur.

BESTILL I NETTBUTIKK >>

Miljøbilde3
Miljøbilde4
NYHET! Vaniljewhoopie
whoopie

Whoopie er et perfekt lite mellommåltid eller snack når du skal kose deg litt. Den er lett å spise, siden den ikke smuler, og du blir heller ikke klissete på fingrene av whoppien, så den er lett å ta med seg når du er på farten.
Vår vaniljewhoopie er en klassisk whoopiedrøm. Den smakfulle sjokoladebollen er fylt med lys og luftig vaniljekrem.

Produktet innholder følgende allergener: hvetemel, egg, smør, fløte, melkesyrekultur, helmelk, skummet melk, soyalecitin, og melkepulver.
Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining. Vaniljewhoopie er holdbar 12 uker i kombinasjon frys – tin, hvorav 6 uker ved romtemperatur.

BESTILL I NETTBUTIKK >>

Layer21
Layer22
Layer23
Layer24
NYHET! Pasjonswhoopie

Whoopies kan fylles med alle typer kremer, og vår pasjonswhoopie er fylt med en luftig, smakfull og frisk pasjonskrem som inneholder mye ren fruktpure. Den er klar til å spises. Perfekt som et lite mellommåltid, eller kanskje som dessert i matpakken når du fortjener litt ekstra?

Allergener: hvetemel, egg, fløte, melk, soyalecitin. Produktet inneholder ikke: nøtter, peanøtter. Produktet har vært fryst, og bør ikke fryses på ny etter opptining. Vaniljewhoopie er holdbar 12 uker i kombinasjon frys – tin, hvorav 6 uker ved romtemperatur.

BESTILL I NETTBUTIKK >>