Drømmebakeriet satser på HORECA/KBS

 

Ansetter Salgsansvarlige for HORECA/KBS markedene i Norge

Stein Harald Hansen er ansatt i Drømmebakeriet AS med tiltredelse 1. desember 2015. Han vil bli ansvarlig for salg til HORECA – markedet i Norge.

«Stein Harald Hansen har lang fartstid og mye erfaringen fra norsk varehandel» sier Ivar G Karlsen, Styreleder og Ansvarlig for Markedsføring og Salg i Drømmebakeriet AS, som også legger til «at med ansettelsen av Stein Harald Hansen kan salgsarbeidet innenfor storkjøkken komme raskt i gang, for å nå lanseringsvinduet i februar 2016.»

Stein Harald Hansen kommer fra stillingen som Markedsdirektør i MAREXIM AS og før det var han Adm.dir. i Jensen & Co AS.

I avdelingen får han også med seg MORTEN SELBO, som er engasjert i salg til KBS – markedet. Han begynte i denne stillingen 1.september. «Morten har en betydelig erfaring fra salg til dagligvarehandelen fra sin stilling i Bisca AS og før dette bl.a. Maarud, og vi ser at han vil gi en god balanse i salg og markedsarbeidet i selskapet», sier Ivar G Karlsen.

Drømmebakeriet AS er et nytt selskap som ferdigstiller i disse dager sin nye fabrikk i Lierne. Denne betydelige satsningen er en gjenskapning av kake og lefsevirksomheten i Lierne, under ledelse av John Helge Inderdal. Med seg på eiersiden i denne satsningen, har han ved siden av tidligere nøkkelpersoner, Herman Friele, som satser nå på kake og lefsemarkedet med stor entusiasme.

 

Lierne/Oslo, 10.oktober 2015

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Ivar G Karlsen +47 9008 5002.

 

Vis som pdf: Pressemelding